3 november: Tijd verdrijven in Bangkok 

Deze morgen sliep ik uit tot 9 uur. Op het gemak ontbeet ik op het terras van het hotel. Na het uitchecken installeerde ik me aan het zwembad. Vanavond neem ik de nachttrein naar Nong Khai aan de grens met Laos. Ondertussen verdrijf ik de tijd. Vorig jaar heb ik de toeristische highlights van Bangkok bezocht. Ik heb weinig zin om ze opnieuw te bezoeken. Daarom rust ik uit aan het zwembad met een boek. Op het werk heb ik zeer drukke maanden achter de rug, dus ik heb het verdiend.

Bij zonsondergang dineerde ik op het hotelterras aan de rivier. Vervolgens fietste ik in het donker naar het Hualamphong station. Mijn alternatieve route kon de file niet vermijden. Vooral de oostwest geörienteerde straten waren overbelast. Op de noordzuid-straten kon ik meestal wel vlot fietsen. De eenrichtingstraten lieten me soms omrijden. Om 18:30u kwam ik in het station aan.

Aan een kotje bij de perrons kocht ik voor 90 Baht (2,35 EUR) een ticket voor mijn ligfiets. De bagagewagon was helemaal vooraan. Nadat ik mijn fiets min of meer had vastgemaakt, wandelde ik naar de slaapwagon achteraan. De trein vertrok stipt om 20:00u.

Fietsstatistieken:

6,34 km

0 u 25 min

15,42 km/u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: